Öncelikle herkese merhaba. Kendi Cleric Heal Buildimi sizlerle paylaşacağım. Açıklamalara yazacağım detaylar tamamen kendi fikir ve görüşlerim olduğu için diğer oyuncular ile uyuşmayabilir.
Ability Score: WISDOM + CHARISMA
Forger Box'tan Critical Severity gelirse statlarım yukarıdaki gibi oluyor.
ENCHANTMENTS:
Overload slotunda eğer AP doldurmada sorun yaşıyorsanız Demonic Empowerment, sorun yaşamıyor mevcut ap gain statınız yeterli ise Devil's Precision kullanabilirsiniz. White Dragon Glyph ise %10 daha fazla heal atmamı sağlıyor ve 800 power veriyor.
POWERS:
Günlük güçlerim sürekli aynı kalıyor. Hallowed Ground ve Guardian of Life.
Encounter güçlerim ise Healing Word ve Bastion of Health sürekli kullandığımi, mob aşamalarında 3. skill olarak genelde Intercession kullanıyorum. Bu skill canı aniden çok azalan takım arkadaşımın canını anında fullüyor. Boss fightlerda ise Intercession yerine Divine Glow kullanıyorum.
Genelde cleric healler TAB tuşu ile de heal atıyorlar ancak ben TAB tuşu ile hiçbir zaman heal atmıyorum. TAB ile heal atmadığım için 2.feat olarak üst sıradaki divinity regen veren pasifi kullanıyorum.Ayrıca son feat olarak TAB heala gerek duymadığım için alttaki pasifi kullanıyorum. Bu pasif eğer 4 saniye boyunca TAB tuşuna basılı tutarsam 12 saniye boyunca skillerim divinity harcamıyor. Bu pasifi genelde grubun zorlanacağını düşündüğüm, divinitymin azaldığı zamanlarda çalıştırıyorum.
BOONLAR:
COMPANIONS:
Supportların Tutor, Drizzt, Spined Devil ve Black Death Scorpion yoldaşlarını kesinlikle almaları gerekmektedir özellikle Tutor, Drizzt ve Black Death Scorpion.
Companion itemları 1300 item levelli olup tekli stat verenler takılı şuanda. Northdark senaryosundan 1600 item levelli versiyonlarına zamanla geçiş yapacağım.
Yoldaş itemlerim ise;
1950 Critical Severity,
1950 Critical Severity,
1200 Critical Strike+1200 Outgoing Heal.
BİNEKLER ve İNSİGNİALAR:
İnsigniaların büyük çoğunluğu Dominance. ( dominance yoksa brutality)
TAVSİYELER:
Cleric heal kolay heal atan bir class ancak herkesin oynayışı farklı. Oyun takibiniz iyi olursa ve takım arkadaşlarınızın ne zaman ne kadar hasar alacağını öğrenirseniz işler çok daha kolay oluyor. Bazı hud ayarlarım ( düşmanların isimleri ve can barları sürekli kapalı gözükmüyor, takım arkadaşlarımın can barları ve isimleri ise sürekli görülüyor ve bu onları daha kolay takip etmemi sağlıyor. Son olarak takım listesini crosshairin hafif sağına almamda onların can barlarını takip etmemi kolaylaştırıyor) sayesinde güzel geri dönüşler alıyorum.
Bu build ile Mtos, MCok, Mdemo gibi end game içeriklerde rahatça heal atabiliyorum.
oyun içi ulaşabilir miyim sana ben de healerım itemler hakkında yardım alabilir miyim