GENEL NOTLAR
Bu build Mikail/Escanor tarafından yeni mod 30'a uygun olarak tasarlanmıştır. Build'e göre statların accuracy hariç geri kalanı cap olmaktadır.Fakat Partide Flapjack,Tutor,Portobello olması gerekmektedir.

Binekler ve İnsignia Bonusları Mod 30 ile birlikte gelen stat artışı nedeniyle rating kısmından alabildiğimiz yüzdeliklerde arttığı için bineklerden aldıgım insignia bonuslarının 3 tanesi stat üzerinedir. Mender's Covenant Assasin's Covenant Executioner's Covenant

Yoldaşlar Yoldaş kısmına gelecek olursak yine stat almak için Minsc yoldaşı yerine Fey Panther kullandım 4.5 combat ve 4.5 accuracy veriyor. Geri kalanı ise standar bir dps olması gereken yoldaşlardır. Batiri Raptor NW Knight Golden Cat NW Knight ve Golden Cat gibi pahalı yoldaşları alacak seviyede değilseniz bunların yerine Staldorf-Alchemist-Book imp Alabilirsiniz.

Boonlar

ENCHANTMENTLAR VE ESERLER

GÜÇLER Yaptıgım Buildde Genel olarak Single Target yani Bosslara odaklı bir build yaptım Alanda sadece Kullandıgım Encounterları değiştiriyorum. Eğer Feat kısmında sizde benim gibi oynuyorsanız yada bu featlere geçecekseniz şunlara dikkat etmenizi öneririrm. 1- 3. sıradaki feat yani Overpenetration Kullanacaksanız Critical Strike ve Critical Severity statlarınız Rating Kısmının cap olmasına dikkat etmeniz lazım. Örn. Eşya Seviyem 107k

2- 5.Sıradaki feat yani Escalating Rage kullanacaksanız Tab barınızı açtıgınız zamana dikkat edin şu ikisinden birini gördüğünüze emin olup açık yoksa Hasar Bonusu Alamazsınız.
Buff Barınızda Bu Simge Belirince tabı açmalısınız

Yada Bu Şekilde Tab Butonunun Etrafındaki sarı çizgilerin çıkması lazım

EKİPMANLAR

Bu kısımda aslında kullandığım ekipmanlar yukarıda mevcut direkt olarak ama yine de aşağıya yazacağım isimlerini. İsimlerinin yanına hangi zindandan düştüklerini de belirteceğim.
Ek olarak altlarına bu ekipmanların varsa muadillerini yani bu ekipmanlarla aynı bonusu veren farklı ekipmanları ekleyeceğim.
Master Zindana Giremiyecek Seviyede Olanlar İçinde Kullanabileceğiniz Eşyaların isimlerini ve Nereden Elde Edildiklerini Ekledim.
Kask
Enchanted Depthforged Helmet (Master lair of the mad dragon)
Ultraviolet Elven Helmet (Master Imperial Citadel) Master Zindana Giremeyecek Olanlar İçin
Depthforged Barbute (Advanced lair of the mad dragon)
ZIRH
Enchanted Bregan D'aerthe Mauler's Plate (Menzoberranzan senaryosundan turuncu versiyonu alınıyır Demonweb Senaryosundan mitik versiyonu alınıyor.)
ELDİVEN
Ultraviolet Elven Bracers (Master Imperial Citadel) Sadece Single Boss ise bunu kullanıyorum
Enchanted Depthforged Gauntlets (Master lair of the mad dragon)
Eğer boss yaratık çağırabiliyorsa bu eldivene geçiyorum
Master Zindana Giremeyecek Olanlar İçin
Radiant Elven Vambraces (Advanced Imperial Citadel)
Depthforged Vambraces (Advanced lair of the mad dragon)
SİLAHLAR
Bismuth Silah Seti (Master The Dread Sanctum) Perfect Silah Seti (Master demonwebb pits)
Crystal Silah Seti (Advanced The Dread Sanctum)
Encased Magma Seti (Mountain of Flame Senaryosundan) ÇİZME
Radiant Elven Greaves (Advanced Imperial Citadel)
Abyss Conquerer's Mauler Graves (Master demonwebb pits)
Dragonsteel Graves (Seal ile alınıyor NPC'den)
BEL VE BOYUN SETİ
Shroomwood Amulet ve Sash (Açık arttırmadan astral elmas ile satın alınıyor)
YÜZÜKLER
Platinum Abyssal Loop (Master demonwebb pits)
Red Dwarf Ring Of Xaryxis (Master Imperial Citadel)
Cosmic Band Of Meteors (Advanced Imperial Citadel)
DreadBreaker Ring (Master The Dread Sanctum)
DreadBreaker Coil (Master The Dread Sanctum)
DreadBreaker Loop (Master The Dread Sanctum)
DreadBreaker Halo (Master The Dread Sanctum)
Cosmic Band Of Meteors (Advanced Imperial Citadel)
DreadWalker Ring (Advanced The Dread Sanctum)
DreadWalker Coil (Advanced The Dread Sanctum)
DreadWalker Loop (Advanced The Dread Sanctum)
DreadWalker Halo (Advanced The Dread Sanctum)
SHIRT VE PANTOLON
Cerebral Predator Sigils (Master The Dread Sanctum)
Cerebral Predator Ink (Master The Dread Sanctum)
Ember Stitched Shirt (Master lair of the mad dragon)
Ember Infused Pants (Master lair of the mad dragon)
Magma Stitched Shirt (Advanced lair of the mad dragon)
Magma Infused Pants (Advanced lair of the mad dragon)
Oceans Predator Sigils (Advanced The Dread Sanctum)
Oceans Predator Ink (Advanced The Dread Sanctum)
Corroded Shirt of the Dragonj Cult (Açık arttırmadan astral elmas ile satın alınıyor)
Kullandığım Buff Yemekleri

Squash Soup : %5 Critical Strike ve Critical Severity verir (Açık arttırmadan astral elmas ile satın alabilirsiniz)
Sunlord's Gift of Elixir: %5 Combat Advantage verir. (Açık arttırmadan astral elmas ile satın alabilirsiniz)
Prime Rib: 4000 Power Ratingi sağlar. (Strongholdden Guild Mark ile alabilirsiniz)
Crafted Potion Of Power (Açık arttırmadan astral elmas ile satın alabilirsiniz Aldıgınız Rank'a Oranla Power Verir)
Teşekkürler emeğinize sağlık